Bog

 

 

Køb bogen
HER!

Bogens hovedpersoner er mig og min behandler Ellen Sander Jacobsen

Ellen blev den lærer der igennem perioden 1996 – 2003 hjalp mig med at forstå, hvorfor jeg var syg,og hun hjalp mig med at forstå, at jeg selv havde skabt mine problemer og ikke mindst, at jeg kan gøre noget ved det. Her er et billede af Ellen og mig. Det er Ellen i den flotte trøje.

Læs mere om Ellen
HER!

Ellen og Britta

 

LÆSEPRØVE!

Mig i køkkenet

 

roser

 

LÆS ANMELDELSER

Det er ei veldig nyttig og god bok – fri for alt dill-dall og plasserer ansvar for eige liv der det høyrer heime – hos oss sjølve!.Den kom i akkurat riktig øyeblikk for meg – og eg har beholdt mitt gode humør hittil i 2015:-)
Tusen takk for at du deler på denne måten og gjør oss andre litt klokere!
Eg har alt lånt boka videre! E-G

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.