Bogen

Brittas_oms_TOPRINT (4)

Bog 

Vores kulturarv stikker dybt. Okkulte skæbneforestillinger, eventyr og kristne myter om skam,  skyld og lidelsens skønhed. At vende de eventyr og beretninger til historier om følelser vi skal se fordomsfrit på og lære af, er i sandhed en overraskende meningsfuld øvelse. En spændende rejse rundt til de trolde og dæmoner der ikke har mere magt, end vi selv giver dem. Det er den rejse Britta tager os med på her – en rejse fyldt med udfordringer, tvivl og vantro, men også med humør, glæde og klarsyn.

”Velkommen til en bog der ikke har en ”sidste anvendelsesdato.”
Tag den med i sommerhuset, hav den liggende på sengebordet eller i tasken og læs, når lejlighed byder sig. 
Rigtig god fornøjelse – her er en beretning fra det virkelige liv, der sætter gang i hoved og krop og flytter grænser. 

 

 

Køb bogen
HER!

Bogens hovedpersoner er mig og min behandler Ellen Sander Jacobsen
Ellen blev den lærer der hjalp mig med at forstå, hvorfor jeg var syg,og hun hjalp mig med at forstå, at jeg selv havde skabt mine problemer og ikke mindst, at jeg kan gøre noget ved det. Her er et billede af Ellen og mig. Det er Ellen i den flotte trøje.

Læs mere om Ellen
HER!

Ellen og Britta

LÆSEPRØVE!

Mig i køkkenet

 

roser

 

LÆS ANMELDELSER

Det er ei veldig nyttig og god bok – fri for alt dill-dall og plasserer ansvar for eige liv der det høyrer heime – hos oss sjølve!.Den kom i akkurat riktig øyeblikk for meg – og eg har beholdt mitt gode humør hittil i 2015:-)
Tusen takk for at du deler på denne måten og gjør oss andre litt klokere!
Eg har alt lånt boka videre! E-G

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.