– at skabe noget ægte sammen

dobbeltportræt

 

Hvorfor bliver halvdelen af ægteskaberne i DK opløst efter bare får år? Hvorfor er det så svært for mænd og kvinder at finde hinanden? Hvorfor ser det ud, som om der er en krig mellem kønnene globalt set?  De og mange andre spørgsmål, vil vil gerne være med til at snakke om og diskuterer.
Vi tror på, at vi to, mand og kvinde, er lige meget værd og skabt til samarbejde. Vi tror på, at når det er svært, er det fordi, at der ligger en masse normer, mindreværd og sårbarhed og spærrer for glæden ved at være sammen. Det blev vi nødt til at gennemskue og lave om på, for ikke at blive skilt.
Vi har måtte lære, at vi ikke er halve mennesker, der skal reddes af hinanden. Vi er hele og vi skal være centrum i vores eget liv og ikke at ville reddes af den anden.
Vi har møjsommeligt arbejdet os både ind og ud af mange forskellige ubalancer og problemer igennem årene.
Det krævede for os, et stykke arbejde at blive sammen, men det kunne godt lade sig gøre.
Nogen synes måske, at arbejdet er for stort, men vi tror på, at det er meningen med os og meningen med livet, –  for os er ægteskabet et sted at udvikle os fra. Det handler om at forstå og tage ansvar for sig selv som et helt menneske, selvom man har en kæreste.
Man er velkommen med eller uden ægteskab – det handler dybest set om at finde sig selv som et helt menneske, uanset under hvilke forhold man lever.

Kom og få en hyggelig aften, med masser af udveksling og inspiration til at udvikle sig som mennesker, både med og uden kæreste.

Dobbeltforedrag med
Britta kristensen
Peter Brusendorff
Onsdag d. 15. april
Kl. 19.30 – 21.30
Pris 130 kr.
Hotel Ærø
Brogade 2-4
Svendborg

Tilmelding her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.