Gruppearbejde

Hvordan arbejder vi

Når du arbejder i en gruppe hos mig, kan du forvente, at et gruppemøde varer to timer, gruppen består af tre eller fire personer og så mig. Du mødes med din gruppe cirka en gang om måneden.  Der er god tid til jer hver især, når vi ikke er flere.  Der er tid til at lytte til hinanden, du får tid til at formulerer dig, og tid til at spørge ind. Jeg er den aktive terapeut, der sørger for at der er fremdrift i processen. Du åbner selv op i det tempo, du kan overskue, og tempoet bliver fuldt ud respekteret.
Hen ad vejen, når vi lærer hinanden at kende i gruppen, kommer vi helt naturligt dybere i problematikkerne, og samtidig bliver vi hurtigere til at mærke, hvad der føles godt og rigtigt. Det bliver også mere og mere naturligt for dig at snakke om, det der foregår inde i dig. I gruppen kommer vi til at lære hinanden rigtig godt at kende, og du får en gruppe, der støtter dig igennem de ting, du kommer ud for i din hverdag. Du lærer dig selv bedre at kende, og vælter ikke så nemt, når de negative følelser går i gang. Du lærer en masse om dine og alle andres reaktions- og vanemønstre.

Hvad arbejder vi med

Af og til kan du måske komme til gruppemøde uden egentlig at have noget konkret problem med, for så at opleve, at der virkelig var meget at se til i dag. Vi er ikke så vant til at give os tid til at tænke os om, og vi anser måske heller ikke vores oplevelser for særlig vigtige. Igennem gruppearbejdet vil du opdage, hvor vigtigt det egentlig er, at standse op overfor det du oplever i dit liv, også det du måske før opfattede som ubetydeligt. Det du kommer ud for i dit liv, også selv om det ser ud til at komme fra andre, er faktisk svar på, hvordan du opfatter dig selv. Når du vender dine oplevelser med os andre, vil du kunne se andre muligheder for at takle det som før kunne virke uløseligt. Du finder ud af, at du hverken er værre eller bedre end andre. Du opdager, at det i virkeligheden godt kan lade sig gøre at være sammen med andre uden at blive bange og såret. Du finder ud af at løse dine problemer igennem en positiv forståelse af dig selv, du får mere overskud, og det gode humør bliver langtidsholdbart.

 

 Hvem er jeg 

Hvis du ikke kender mig, mine foredrag eller min bog, så vil jeg anbefale, at du læser den. Den hedder “Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok”. Du kan låne den på biblioteket, eller på www.ereolen.dk som e-bog eller lydbog, så du kan høre den. Du kan også købe den her på hjemmesiden.  I den beskriver jeg mit eget arbejde omkring følelserne.

Jeg blev syg først i -90érne og satte mig for, at finde ud af, hvorfor jeg var blevet syg.  Jeg fandt en lærerinde som jeg arbejdede med i syv år. Det er hende, og det jeg lærte i de år, som bogen handler om, og det er stadig det som inspirerer mig i dag.
Hun arbejdede med sammenhængen mellem det vi føler og det vi oplever i livet. Det var så chokerende at finde ud af, at det var mine negative følelser, mit mindreværd, min sårbarhed, der havde forårsaget alt det lort jeg stod i. Det var min nøgenhedsfølelse, der fik mig til at forsøge at skjule, at det forholdt sig sådan. Det var næsten endnu mere chokerende at finde ud af, at så længe jeg skjuler de negative følelser, så vil de styre mig og mit liv, og hvis jeg ville have det godt med mig selv og andre, så var det mig der skulle flytte mig.

Det er nu næsten tredive år siden, jeg mødte hende, og siden har jeg erfaret, at det sagtens kan lade sig gøre at flytte sig i følelsen, og få det godt.Vi er allesammen lige meget værd uanset vores udgangspunkt og vores ståsted, det opdager vi gennem arbejdet. Så ligeværdet bringer du også med dig når du går herfra. Du bliver bedre til at stå ved dig selv og stå inde for dig selv, respektere dig selv og andre. Du får en åbenhed overfor at vi allesammen er lige meget værd, det er hvad hjertevarme er. Du udvikler din hjertevarme, samtidig med, at du får det bedre med dig selv.

 

 

Hvor er det henne?

Det foregår hjemme hos mig på Tåsinge.
Adressen er:
Søren Lolksvej 30
5700 Svendborg

 

Hvad koster det?

Det koster 450 kr pr gang.
Nogle grupper har en fast månedlig dato, andre grupper finder en ny dato efter hvert møde.
Ved aflysning koster det 250 kr.

Søndag d. 11 marts kl 15 serverer jeg en kop kaffe og en kage, og holder et åbent og gratis intromøde herude hos mig. Her kan du få meget mere at vide, og du er velkommen, selvom du ikke har besluttet dig for at være med. Det vil være dejligt, hvis du vil melde dig til på britta.brik@gmail.com så jeg har et lille overblik over, hvormange vi bliver.
Ellers kan du skrive til mig på mail eller messenger, ringe til mig på 23 37 14 99 eller standse mig på gaden. Hvis du har lyst, glæder jeg mig til at snakke med dig, og måske til også at arbejde sammen med dig, om det der er vigtigt for dig i dit liv.

Kærlig hilsen Britta

 

Anmeldelse

Her er en anmeldelse fra en gruppedeltager
JEG KAN VARMT ANBEFALE AT VÆRE EN DEL AF EN SÅDAN GRUPPE. GÅR HVER GANG DERFRA MED FØELSEN AF LETTELSE, SAMHØRIGHED, GÅ PÅ MOD OG SÅ MEGET HJERTE VARME. VI KAN GRINE OG GRÆDE I ET RUM HVOR ALT ER NATURLIGT OG VELKOMMENT – SÅ FORLØSENDE ❤❤❤❤
TAK FORDI DU ER DIG BRITTA
KNUS FRA VIVI