Om mig

 

LIGEVÆRD, KUNST OG KÆRLIGHED

Jeg hedder Britta Kristensen, Født 1953. Jeg bor på Tåsinge.

Jeg formidler en følelsesig viden, der har sit udgangspunkt i at vi allesammen er lige meget værd. En ny viden om hvordan vi allesammen skal til at forstå følelsernes betydning for det vi oplever her i livet. 
Vi skal allesammen igennem følelsernes labyrint for at komme hen til en forståelse af os selv, et rigere og lykkeligere liv. Ingen kan gå den vej for os, men vi kan heller ikke gå den uden den hjælp og inspiration, vi kan give hinanden.

Jeg har været kunstner i mange år, både som musiker og om maler. Jeg spiller stadig en del, i en duo sammen med min mand Peter og som trommeslager i et jazzorkester. Jeg har været musiker i de sidste fyrre år.  Jeg har i flere år arbejde med maleriet, men i livet må man engang imellem vælge og maleriet tager tid, og den tid vil jeg hellere bruge på at skrive mine bøger om denne specielle viden. 

 

ÅBENHED OG LIGEVÆRD

 

Vi allesammen er lige meget værd, og stort set alle vores problemer kommer ud af vores mindreværd. Jeg tror på, at vi kan ændre os, hvis vi begynder at lære af det vi oplever i vores liv.
Jeg arbejder med de udgangspunkt både terapeutisk og formidlende i grupper, undervisning, foredrag og individuelle forløb.

                                                                                                                                   

BILLEDERNE

Mine malerier er fuglemalerier. Der er et rigt fugleliv i området, og jeg maler mest ænder og vadefugle. Ud af malerierne kommer de fuglesmykkerne, som jeg laver  sammen med guldsmed Pil WUrtz.

 

MUSIKKEN

 

Jeg er og har været trommeslager i fyrre år. P.t. spiller jeg i et Jazzorkester. 
Jeg har en duo sammen med min mand, hvor vi spiller og synger vores all time farvoritter.  

 

KÆRLIGHEDEN

 

Jeg gift med Peter og vi har været sammen i over fyrre år. Vi mødte hinanden i et orkester i firserne og spiller stadig sammen.
Vi har gået vejen sammen til et ægteskab med åbenhed og ligeværd. Den rejse har jeg skrevet om i “Det kræver en god fantasi at forestille sig at mane er god nok” som udkom i 2014. Vi reddede os selv og vores ægteskab igennem det arbejde.