Om mig

Om mig – og dig

Jeg hedder Britta Kristensen, Født 1953. Jeg bor på Tåsinge – Sydfyn.

Det er blevet mit arbejde at guide andre igennem den labyrint følelserne skaber for os. Jeg guider med den viden om følelserne jeg har fra syv år i “Skolen for selvhelbredelse”, en klinik  ledet af Ellen Sander Jacobsen. 
Den tid skriver jeg om i bogen “Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok” 

I “Skolen for selvhelbredelse” kom mange mennesker hver dag, men vidt forskellige symptomer, og alle fik fat i den følelsesmæssige baggrund for deres symptomer. Alt det var jeg en del af i omkring syv år. I disse år blev mine egne problemer og min forståelse af mig selv ændret fra at være et umuligt tilfælde til en lys forståelse af mig selv.Mit arbejde optager mig og at sidde sammen med andre men-nesker og finde årsagen i den måde du opfatter dig selv på, er et uhørt glædeligt og interessant arbejde.


Jeg har nok altid vist, at jeg ville komme til det punkt i mit liv, hvor det at formidle og arbejde terapeutisk med den viden. I dag har jeg terapi, både for enkeltpersoner, for par og for grupper. Jeg underviser, holder foredrag og workshops og så skriver jeg bøger om emnet. 

Selvom du er ved at give op, ved jeg, at der findes en løsingen på dit problem, også selvom problemet ser ud til at komme udefra. Det er min opgave som terapeut at fortælle dig det, og inspirerer dig til at gå vejen.

Jeg hjælper dig at finde de reaktionsmønstre og den selvopfattelse, som satte problemet i gang, og som du vedligeholder problemet med.
Nogen gange går det hurtigt og nogen gange er det en længere proces, men hver gang er det en berigende oplevelse.


Du skal ikke være perfekt for at være god nok.


Ærlighed og åbenhed omkring sig selv kan nogen finde meget svært at være. Jeg har selv været der, men nu er det helt naturligt for mig, at snakke om mig selv og mine følelser. Igennem det terapeutiske arbejde er det blevet tydeligt for mig, at vi allesammen er på vej mod en lysere forståelse af os selv. Vi er lige meget værd.

Målet med min terapi og undervisning er:

  • At hjælpe dig med at løse dit problem, så det for alvor er løst.
  • At give dig ord til at sætte på det, du føler.
  • At gøre dig mere sikker på benene, når bølgerne går højt.
  • Bevidstgøre dig om de følelser der ligger bag dine frustrationer, så er det nemmer at låse op.
  • At viser dig, at du er god nok som du er.

Om mig
Ligeværd, kunst og kærlighed

Jeg har været kunstner i mange år, både som musiker og om maler. Jeg spiller stadig en del, i en duo sammen med min mand Peter og som trommeslager i et jazzorkester. Jeg har været musiker i de sidste fyrre år.  Jeg har i flere år arbejde med maleriet, men i livet må man engang imellem vælge og maleriet tager tid, og den tid vil jeg hellere bruge på at skrive mine bøger om denne specielle viden. 

 

 

 

DER ER BØGERNE

Jeg har arbejde med denne lyse og ærlige selvopfattelse i de sidste femogtyve år. Jeg har undervist, holdt foredrag, skrevet bøger, og haft masser af terapigrupper og uendelig mange samtaler.

Disse to bøger er der kommet ud af det arbejde. Jeg har lavet mit eget forlag, fordi jeg synes det er et sjovt arbejde og fordi, jeg gerne selv vil bestemme. Stort arbejde, men også tilfredstillende.

OG BILLEDERNE

Mine malerier er fuglemalerier. Der er et rigt fugleliv i området, og jeg maler mest ænder og vadefugle. P.t. er maleriet lagt på hylden, fordi jeg koncentrerer mig om det følelsesmæssiges arbejde.

Jeg har stadig mit atelier, som ligger smukt i haven. Her har jeg om sommeren gruppearbejde og nogen gange flytter jeg terapien herned – i følelsernes tegn 🙂 Så sidder vi omgivet at fuglebilleder.
Billeder er følelsernes sprog – så billederne er med til at styrke forståelsen og helbredelsen, fordi de viser de følelser vi har som mennesker.

FUGLESMYKKERNE

Ud af malerierne kommer de fuglesmykkerne, som jeg laver  sammen med guldsmed Pil Würtz.


OG IKKE MINDST MUSIKKEN

Jeg har været trommeslager i fyrre år. P.t. spiller jeg i et Jazzorkester. 
Jeg har en duo sammen med min mand, hvor vi spiller og synger vores all time favoritter.  

Og kærligheden

Jeg gift med Peter og vi har været sammen i over fyrre år. Vi mødte hinanden i et orkester i firserne og

spiller stadig sammen.
Vi har gået vejen sammen til et ægteskab med åbenhed og ligeværd. Den rejse har jeg skrevet om i “Det kræver en god fantasi at forestille sig at mane er god nok” som udkom i 2014. Vi reddede os selv og vores ægteskab igennem det arbejde.

Her kan du høre mig fortælle om mig selv til et lokalt kulturprogram.Og her er der en udsendelse om mine bøger og processen omkring at skrive dem.