Terapi

Ligeværdsterapi 

Der findes ikke
noget der hedder
“en umulig skæbne”.

 

 

Selvom det måske ser håbløst ud, så har du alt, hvad du skal bruge indeni. Jeg hjælper dig med at finde det frem. 

 

 

Hos mig kan du søge hjælp, hvis – 

 1. Du føler dig overset.
 2. Du føler dig stresset og gerne vil finde dine grænser.
 3. Problemer med samarbejdet i dit parforhold eller i din familie.
 4. Problemer på arbejdet.
 5. Du har svært ved at besluttet dig for, hvad du vil med dig selv.
 6. Du føler dig tom eller deprimeret.
 7. Fysiske symptomer
  – alle vores misforståelser omkring os selv, kan sætte sig som en fysisk reaktion. Alle fysiske og psykiske sygdomme har en bagvedliggende følelsesmæssig årsag. Den årsag kan vi arbejde med.

Hver gang du løser op for et problem i dit liv, forstår du mere om dig selv. At løse et problem, er meget mere end kun at løse det aktuelle problem. Du kommer hver gang nærmere en positiv og lys forståelse af dig selv.

Igennem behandlingen får du:

 • Først og fremmest indsigt i, hvad der skabte og hvad der vedligeholder dit problem.
 • Øje på de lyse muligheder du har for at komme videre.
 • Løst dit problem, så det virkelig er løst.
 • En ny og mere lys måde at se dig selv på, så du i fremtiden bliver bedre til at styre udenom problemerne.

Find tilliden
frem

Vejen til et terapiforløb med mig ser sådan her ud.

1. Er du i tvivl, kan du booke en afklarede telefonisk samtale.
Du kan skrive en mail, og fortælle lidt om dit problem. Jeg svarer dig indenfor 24 timer. Her kan du blive afklaret omkring, hvad du kan forvente af et samarbejde med mig. Du kan stille spørgsmål og få svar på, om du mener, at jeg kan hjælpe dig med det du har behov for hjælp til.

2. Samarbejdet
Hvis du ikke har behov for mere viden om mig, og mener, at det er noget for dig eller jer at arbejde med ligeværdsterapien, kan vi gå i gang med arbejdet. Du kan vælge at tage en time eller at købe et klippekort.

3. Brug mit intro-tilbud

2 X behandling 1200 kr.
Alle nye klienter hos mig får de første to timer til en særlig introduktions-pris. 6oo kr.pr time – i alt 1200 kr.
De to timer kan du tage i træk, eller en time af gangen. Derefter kan du beslutte dig for at at fortsætte samarbejdet til normal pris. Det er også muligt at købe klippekort, hvor du får en rabat.

4. Når beslutningen er taget
Når aftale en på plads kan vi begynde arbejdet.

Priser

1 person

1 time
950 kr


2 personer

1 1/2 timer
1250 kr

3 eller flere

2 timer
1650

Som ny enkeltperson kan du benytte
dig af mit tilbud om to behandlinger til en
pris af
:

1400 kr.

Klippekort

Enkelt person

3 gange 1 time
a´ 800 k r
ialt 2400 kr

5 gange 1 time
a`700 kr
alt 3500 kr

To personer

3 gange 1 1/2 time
a´ 1000
ialt 3000 Kr

Tre eller flere

3 gange to timer
a´ 1500
ialt 4500 kr

Du kan også kontakte mig på
23 37 14 99


britta.brik@gmail.com

Behandlingen foregår på:
Søren Lolksvej 30
Tåsinge
5700 Svendborg


– klik på billedet for kort og rutebeskrivelse.

Anbefalinger:

“Om jeg kommer til vores samtale med en uforståelig tristhed, ondt i ryggen eller med et kæresteproblem, så sker der det forunderlige, at vi lige pludselig er inde ved den følelsesmæssige baggrund for mit problem. I samtalens løb bliver jeg nemlig hjulpet til at rette fokus på følelser, som jeg slet ikke selv kunne se, spillede ind. Jeg kommer til at se problemstillingen/smerten i en ny vinkel og med andre briller end hidtil. Indsigten og forståelsen trænger ind. Den gordiske knude løsner sig og alting falder på plads inden i mig. Jeg går fra samtalen med en livgivende lethed og tænker ofte:  det var dog utroligt, hvor godt det virker at forstå hvilke følelser, der er i spil. Britta véd det! – Hun fornemmer lynhurtigt, hvad der er på færde, og det har hjulpet mig igennem mange år. Tak Britta! ”
Birgit V.


Jeg kontaktede Britta på baggrund af en kronisk sygdom og et livssyn, der efterhånden var blevet mørkt og tungt. Hendes måde at anskue tingene på, og hendes indsigt i de følelsesmæssige baggrunde, der ligger til grund for vores sygdomme og mørke hoved, hjalp mig allerede efter vores første samtale. Hun har givet mig en ny indsigt i mig selv og mine følelser, som jeg slet ikke var bevidst om.

Det er så enkelt, når Britta forklarer baggrunden for mine problemer og udfordringer. Ingen navlepilleri og langhårede forklaringer. Hun ser hurtigt, hvad der er årsagen og giver gode råd til, hvordan jeg kommer videre. Jeg er altid positiv og opstemt efter vores samtaler, og bruger hende hver gang tankerne bliver mørke eller jeg skal træffe valg i livet. 

Tina M.


Når du kommer til Britta, lærer du rigtig meget at være i ligeværd og tænke i ligeværd. Det er super svært, at være i ligeværd og når man støder på et problem, hvor man selv mener at være i ligeværd, kan Britta stille skarpt i løbet af få sekunder på, hvor du ikke er i ligeværd og hvordan du møder modparter, som ikke er det heller. Har du fysisk ondt nogen steder, hænger det gerne sammen med det psykiske. Sammen med Britta kan man få dette belyst og gennemarbejdet dette. Det er en fantastisk følelse, at gå derfra uden at have ondt, hverken psykisk eller fysisk. Kan klart anbefale at besøge Britta. Hun er et varmt, kærligt og brutalt ærligt menneske. Du kan ikke andet end blive betaget af det hun kan.

Krestine Frandsen

Britta forstår med humor og nænsomhed at lære mig om følelser, adfærd, hjertevarme og meget meget mere. Britta kan om nogen levere redskaber – brugbare ikke altid lige forståelige – men brugbare så adfærd og følelser integreres og jeg kan sætte handling på. Så kommer selvindsigten også. Derfor kære Britta : af hjertet tak for mange gode stunder med LIGEVÆRDS træning. Vi ses i din Ligeværdsskole igen.

Elisabet K.