Samtaler

 850 kr. 1 1/2 time

For par 1150 kr.  1 1/2 time

Stort set alle de problemer vi sidder med, kommer ud af vores mindreværdsfølelser og vores sårbarhed. Der er en løsning på dem, også selvom de ser ud til at komme udefra. Løsningen skal findes inde i os selv.

 
“Jeg har gjort den erfaring gennem jævnlige samtaler med Britta, at ikke alene bliver problemer løst op, men jeg bliver også selv bedre til at opdage, når jeg gentager uhensigtsmæssige mønstre (selvundertrykkelse, uklare motiver osv.) og holde op med det. – Jeg bliver heller ikke så utilfreds med mig selv, når jeg falder tilbage. Jeg har lært at hygge mig mere med livets udfordringer. Jeg ved, der er hjælp at hente….. L. B.

 

“…Jeg oplever. at jeg kan ankomme til min samtalegruppe hos Britta og være i totalt kaos og vildrede indeni…. Inden jeg går derfra, ser jeg klart på mit problem og véd hvordan jeg kan håndtere den aktuelle situation med kæresten, sønnen, søsteren, veninden etc. – Det føles godt og rigtigt – og det virker! ” V.B.
“Hun taler direkte om tingene – kalder en skovl for en skovl – hvilket er befriende”.
A.B. 

Ring eller skriv hvis du/I har spørgsmål.

Tlf: 62 54 12 37 el. 23 37 14 99

I behandlingen får du klarhed over, hvad der foregår, og finder din andel af problemet, – det som du kan gøre noget ved.

Hver gang du løser op for et problem i dit liv, forstår du mere om dig selv, og kommer nærmere en lys og positiv forståelse af dig selv.

Vi har alt, hvad vi skal bruge indeni, til for at skabe et liv, hvor vi er glade for at være dem vi er, hvor vi er glade for, det vi kan, og det vi har.

Behandlingen foregår på:
Søren Lolksvej 30
Tåsinge
5700 Svendborg

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.